Tuesday, 21 January 2014

20/12/2013-LEGOLAND DAN BALIK PNG

Huwarghhuwarg hahaha....sblm tu aku nk gtaw,aku mmg Xdilahirkan utk update BLOG..Aku dilahirkan utk JUAL SHAKLEE!!! Hoyehh!!*wink*wink*....Eh!apasal yer,gambar terang, bila upload kt blog pun blur....dh sama cam FB...blurrrrr....hampeh! Xsuka....tp nak jugekkkkkk update!!!...welll awal2 kan dh aku cakap maybe BLOG ni akan jadi blog rojak....muahahaha.... Masuk LEGOLAND ni kalu korang nk tanya tiket,aku mmg Xtahu....aku serah bulat2 pada travel agent..((korang pun boleh tanya pakcik google price tix))..TA yg booking semua dari singapore sampailah Johor....oh ya!!kami guna agent TRAVEL Delight...nk kata terbaik sngt tu Xjuga sbb masa nk ambik all the tickets kt lobby hotel Michael diaorang boleh termiss tickets tambahan utk child....rupanya diaorang bagi kt another staff kt area lobby tu jugak... Pada aku guna travel agent lebih murah dari kita booking on9 sendiri...

b/fast @Puteri Pan Pasific JB


view from our room



sementara menanti papa chk out


budak xnak bergambar,tp kena ajak gak ngan mama...muahahah....xpe,budak tecit majuk,comellll...








geram ngan luqman suka buat gaya ntah apa2..







Anak2 xnak kuar dari sini..





anak2 main lego,kami sebokkk bergambar....muahahaha...Cari benda tersembunyiiiii!!! 



kami naik dragon roller coaster,papa layan adik





Kusangka panas hingga kepetang,rupanya hujan ditengah hari...huhu..


sementara menanti hujan benti...


slow sikit hujan,kami lari kesini...


apa nama tah benda ni....


xnampak view...hujan...


Lunch dulu....Pizza Mania..


amboiiiii...dia pun letak keta dia...


collect keta masing2....


race semula...


happy kemain....




ni dia mechanic keta anak2...yg bertanggungjawab modified keta bagi jadi laju...thumbs up papa!!




majuk lagi...hailaaaa....anak dara sorang ni....hehe


flyer of singapore...


pelabuhan gelang patah



KLIA airport







habis dah gambar....jom balik...esok reunion sekolah mak pulak kt SP....oh!!tetap singgah Muar jugak pekena Asam Pedas Parit Jawa yg kebabom for 2nd time....


bye!!bye!!Johor yg cantik...Till we meet again!!

No comments:

Post a Comment

DOA MAKAN UBAT MOHON DISEMBUHKAN
"Dengan nama Allah Tuhan yang menyembuhkan. Dengan nama Allah Tuhan yang mencukupkan. Dengan nama Allah Tuhan yang memaafkan. Dengan nama Allah Tuhan yang tidak dimudaratkan oleh segala sesuatu, baik di bumi mahupun di langit dan Ia maha mendengar dan maha mengetahui."